Application Developer
Art Director & Photographer
Photographer & Illustrator
Arrow
Arrow
Slider

Hetedik alkalommal rendezték meg a Szegedi Tudományegyetem Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszékén a Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzversenyt. Idén 64 középiskola 118 csapata – összesen 236 középiskolai tanuló – jelentkezett a vetélkedőre.

 

 

 

VII. JAKUCS LÁSZLÓ NEMZETKÖZI KÖZÉPISKOLAI FÖLDRAJZVERSENY A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEMEN 


A Szegedi Tudományegyetem immár hetedik alkalommal rendezi meg a Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzversenyt. A körélmény-sorozat témái: Magyarországi barlangjai, különös tekintettel az SZTE egykori nemzetközi hírű tudósára, a Béke-barlangra felfedezett Jakucs Lászlónak.

A 2017-18 tanév 2. félév Demonstrátori Pályázatainak eredményei

 

Jelentkezés: a mellékelt “demonstrátori_jelentkezés” dokumentum kitöltésével, valamint a kért mellékletek csatolásával lehet.

Határidő: 2018. február 13. 12 óra

A jelentkezéseket borítékban, a Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék irodájára kérem a nevemre címezve leadni, “Demonstrátori pályázat” megjelöléssel!

FELHÍVÁS!

Kedves Látogató!

Szeretnénk felkérni Önt egy Magyarországon újdonságnak számító kutatáshoz! Amennyiben segítene nekünk, kérjük, az alábbi linkről elérhető térképes kérdőíven legyen szíves bejelölni az Ön által leginkább kedvelt parkokat és tájakat. Szeretnénk emellett felmérni azt is, hogy a megjelölt helyeken Ön milyen szabadidős tevékenységeket folytat legszívesebben.

Kérdőívünk egyszerű, anonim és mindössze néhány perc alatt kitölthető! A kitöltés után pedig egy eredménytérképen megtekintheti azt is, hogy mely tájakat kedvelik a leginkább a megkérdezettek. Kutatásunk sikere érdekében kérjük, minél több ismerősével ossza meg ezt a levelet és linket!

http://217.21.192.154/gmshu/#/start

Kedves közreműködését előre is hálásan köszönjük!

További kérdéseit, észrevételeit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk!

Üdvözlettel: A Szegedi Tudományegyetem GREENMAPPER csapata

Keresés az oldalon

Közelgő Események

No events

Linkek

joeg banner
ozonvadasz
jakucs banner
kutatok
tajoko banner2
u geo

Jelenlegi látogatók

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Go to top