Application Developer
Art Director & Photographer
Photographer & Illustrator
Arrow
Arrow
Slider

Kedves Hallgatók!

Társaid, oktatóid és saját biztonságod érdekében kérünk, hogy az alábbi szabályok betartásával látogasd az úgynevezett jelenléti órákat és az egyetemi közösségi tereket.

- Ha betegnek érzed magad, maradj otthon!

- Az egyetemi épület egész területén az orrot és a szájat eltakaró MASZK használata kötelező, az óra alatt is!

- Óra előtt a KÉZFERTŐTLENÍTŐ (a tanszéki folyosó elején találod) használata kötelező! (Az adagoló érintésmentes.)

- A tanszék területére az oktató enged be órakezdés előtt. Érkezz időben (legalább 5 perccel előbb, de 10 percnél ne korábban), majd a folyosón várakozz! (Késés esetén lehet, hogy lemaradsz az óráról.)

- Várakozás alatt tarts a többiektől legalább MÁSFÉL méter távolságot! (Azt előtte ellenőrizd, hogy menyi is az a másfél méter, és valószínűleg meg fogsz lepődni, mert talán eddig kevesebbnek becsülted.)

- Csak azt a felületet, tárgyat érintsd meg, amit feltétlenül szükséges!

- A teremben a megjelölt helyen kötelező ÜLNI, tartva a többiektől a biztonságos távolságot! (Előadásoknál a termek egyharmada használható, gyakorlatoknál ennél több is, ezért mindig kövesd az oktató utasítását az ülésrenddel kapcsolatban.)

- Az óra alatt egy olyan JELENLÉTI ÍV kitöltése kötelező, amely az esetleges fertőződés kontaktkutatását szolgálja: ha valakinél igazolódik a fertőzés, lehessen tudni, hogy kikkel volt egy légtérben. Ezt az oktató előre elkészíti, és névsort fog olvasni.

- Az óra végén az oktató kienged a teremből és a tanszékről. Arra kérünk, hogy fegyelmezetten, távolságot tartva hagyd el a tantermet és a tanszéket is!

- Ha kérdés/kérés merül fel az órával kapcsolatban, először mindig elektronikus úton (e-mail, CoosPace üzenet stb.) keresd az oktatót! Figyelj az oktató kérésére, hogy milyen kommunikációs csatornát használ.

 

Reméljük, hogy a félévet biztonságban, eredményesen tudjuk teljesíteni, és senki sem lesz beteg. Ez a szabályok betartását és nagy odafigyelést igényel hallgatótól és oktatótól egyaránt. Kérünk, segíts nekünk ebben.

 

Jó tanulást, eredményes félévet kívánunk:

Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék dolgozói

 

Szakdolgozat / Diplomamunka VÉDÉS

2019. december 18. (szerda) 8:30

- Jakucs-terem -

A hallgatók beosztása a csatolt PDF állományban olvasható. Kérünk minden érintettet, hogy az adott napon a PPT feltöltés (8:00) időpontjában jelenjen meg a teremben, és hozza magával PPT vagy PPTX formátumban a bemutatóját!

NÉVSOR LETÖLTÉSE

Keresés az oldalon

Linkek

joeg banner
ozonvadasz
jakucs banner
kutatok
tajoko banner2
u geo

Jelenlegi látogatók

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Go to top