Application Developer
Art Director & Photographer
Photographer & Illustrator
Arrow
Arrow
Slider

Szakdolgozat / Diplomamunka VÉDÉS

2018. december 18. (kedd) 8:00

- Jakucs-terem -

A hallgatók beosztása a csatolt PDF állományban olvasható. Kérünk minden érintettet, hogy az adott napon a PPT feltöltés (8:00) időpontjában jelenjen meg a teremben, és hozza magával PPT vagy PPTX formátumban a bemutatóját!

NÉVSOR LETÖLTÉSE

A csatolt regisztrációs lapot kérjük kitöltve és aláírni leadni a tanszéki irodát 2019. október 3-án 14.00 óráig!

Eredmények

demonstrátori regisztrációs lap

Szakdolgozat / Diplomamunka VÉDÉS

2018. május 29. (kedd) 8:00

- Jakucs-terem -

A hallgatók beosztása a csatolt PDF állományban olvasható. Kérünk minden érintettet, hogy az adott napon a PPT feltöltés (7:30) időpontjában jelenjen meg a teremben, és hozza magával PPT vagy PPTX formátumban a bemutatóját!

NÉVSOR LETÖLTÉSE

Papp LeventeHallgatói siker a XVI. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencián!

Május 10-12. között az ELTE adott otthon a XVI. OFKD döntőjének, ahol két földrajz alapszakos hallgató is képviselte tanszékünket a Tér- és Geoinformatika Szekcióban. Arató Csaba a „Gleccserek kiterjedésének változásvizsgálata a műholdas távérzékelés eszközeivel” című dolgozatával, (témavezető: Szatmári József) míg Papp Levente „A közönséges selyemkóró terjedésének vizsgálata és elemzése térinformatikai módszerekkel” című kutatási témáját adta elő (témavezetők: Szatmári József és Szilassi Péter).

Nagy öröm és büszkeség a számunkra, hogy Papp Levente országos harmadik helyezést ért el, a főként geográfus mesterszakosokból álló mezőnyben! Ezúttal gratulálunk Leventének és Csabának a sikeres szerepléshez, kutatómunkájukhoz további sok sikert kívánunk!

Keresés az oldalon

Közelgő Események

No events

Linkek

joeg banner
ozonvadasz
jakucs banner
kutatok
tajoko banner2
u geo

Jelenlegi látogatók

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Go to top